onsdag 30 januari 2013

på bibblan med duncanIdag var Jag Med Duncan På Bibblan. Bibblan Ligger I Mariehamn . Det Är Jätte Roligt
Duncan Lånade Sportböker

lördag 26 januari 2013

På tekniska museet med Duncan Mc Cool


Vi var på museum i Sverige. I Stockholm. Vi var på Tekniska museet. Vi lekte buskul i experimentrummet och vi kollade på utställningarna också. Frida och Marcus var med, vår storasyster och hennes kille.onsdag 23 januari 2013

Duncan, jag, Lukas och Frode åker skidor och kälke


Vi åkte pulka, skidor och kälke.  Jag och Lukas åkte skidor. Vi var jättebra. Och så gjorde vi fails. Som på bilden här nere. Duncan åkte pulka. Vi har en jättebra och jättebrant, men jätteliten backe borta på vägen.tisdag 22 januari 2013

lego med duncan
 Vi bygger lego. I legolådan finns mycket
att bygga med.


söndag 20 januari 2013

på andra sidan sjön med duncanJag gick ut med Duncan på isen till andra sidan sjön.. Det var kul och Duncan tyckte det också. Här syns jag, Duncan (i min ficka) och Frode när vi leker på isen och är nästan framme.

fredag 18 januari 2013

på museet med duncan                                                 Vi var på museet. Jag och duncan tyckte mest om frimärkena. Där fanns också Raoul Wallenberg på bild i en utställning om honom.


onsdag 16 januari 2013

ute på isen


                                        Idag var vi ute och gick över isen. och vi slogs med svärd.

torsdag 10 januari 2013

Kalasförberedelser 

Idag förberedde jag för mitt kalas. Det var väldigt kul. Fast det var jobbigt att göra böckerna. Vi gjorde ugglor, böcker och en trollstav med en trollformel i. Vi ska ge bort dem i kuvert på mitt kalas.

  

onsdag 9 januari 2013

när vi kastade ut julen genom fönstret Idag kastade vi ut julen från fönstret.Och vi hade jätte roligt. Vi åt kaka och vi hade tomtebloss och vi drack varm choklad.


   


måndag 7 januari 2013

duncan på emmaushär var vi med lukas mamma och pappa och sorterade kläder på emmaus . en del kläder ska säljas och en del ska ges bort till fattig människor som behöver dem. Det som är trasigt eller jättesmutsigt ska kastas.på färjan med duncan                                                        idag åkte vi färja över till föglö med Duncan.